Geslaagd AVB examen van Onno

Dag Fred,

Jij ook nogmaals dank voor de uitstekende begeleiding - je was voor mij precies wat ik nodig had als instructeur ;-) Zie ook mijn stukje dat ik welgemeend en graag geplaatst zou zien.
Ik heb met ontzettend veel plezier de rijopleiding voor rijbewijs A bij je gevolgd. Ik hou van duidelijkheid en no-nonsense, en dat heb je me zeker gegeven. Ik hoor je nog steeds in mijn oortje tetteren: Afstand houden, EENENTWINTIG, TWEEENTWINTIG - Let op je richtingaanwijzer! - Waar ga je nou weer naar toe? - enz. Alles gewoon lekker duidelijk, totdat het er echt in geramd zat. En als klap op de vuurpijl vlak voor het examen de garantie voor succes: Het is heel simpel - gewoon geen domme dingen doen!
Ik heb ook genoten van jouw passie voor motorrijden in het algemeen, en Triumph motoren in het bijzonder. Hebben we ook heerlijk grappen over gemaakt.
En uiteindelijk kan ik de rest van mijn leven als ik op een motor zit ook niet meer naar auto's kijken zonder ze te zien als koekblikken, en zal ik ze ook zeker Trutto noemen als ze te langzaam rijden ;-)

Zonder gekheid - je hebt alle beloften waargemaakt, en mij snel en goed opgeleid zodat ik binnen 2 maanden mijn rijbewijs heb gehaald - precies zoals ik graag wilde. Ik denk dat het dan ook zeker geen toeval is dat jij met zo'n belachelijk hoog percentage eerste keer geslaagd bij het CBR staat geregistreerd. Ik kan en zal het dan ook iedereen van harte aanraden om dezelfde weg te volgen, en dus door jou met garantie voor succes te worden opgeleid voor het rijbewijs A(1/2).

Zodra ik mijn eigen motor heb kom ik hem laten zien, en ik hoop ook zeker een paar keer met je mee te gaan op een toerrit.

Hartelijke groet!