Geslaagd AVB examen van Aron

Mijn ervaring met motorrijschool Ferdinand,

Dat ik mijn broer aangaf dat ik me motorrijbewijs wilde halen, kwam hij binnen een dag met een advies om bij Motorrijschool Ferdinand informatie aan te vragen.
mijn broer is al 30 jaar actief motorrijder in weer en wind ( hierbij op te merken dat ze elkaar niet kennen )
Het advies om bij Fred te gaan rijden was door hem gebaseerd op dat Fred alleen motor rijles geeft dus gespecialiseerd is in motoren en hij rijd zelf mee op de motor bij weer en wind een echte motor muis dus.
Fred is een echte leraar, hij geeft op een relaxte manier les en geeft je vanaf dag een heel veel vertrouwen.
Toch kom je er al snel achter dat Fred je niet alleen naar het behalen van je A rijbewijs toebrengt maar hij leert je echt motorrijden.
Fred zelf is trots op zijn 1.000.000 kilometer die hij op de motor heeft afgelegd, maar dat zie overal in terug, het lijkt wel of hij de motor geboren is.
Hij kan het kunstje zelf, maar hij kan het ook goed overbrengen, nadat ik was gestart en had ik al snel 2 vrienden aangespoord ook hun rijbewijs te halen.
Ze zijn beide onafhankelijk van elkaar ook bij een andere Motorrijschool in gesprek geweest voordat ze bij Fred langs gingen beide hebben besloten bij Fred te gaan lessen een heeft het rijbewijs binnen 1 maand gehaald en de ander, gaat binnen 4 weken afrijden.

Theorie heb ik in een keer gehaald en het AVB in een keer behaald, het praktijk examen heb ik in 2 x gehaald start motor rijles begin februari 1e keer afrijden op 18 maart 2e keer geslaagd op 1 april ( en het is geen grap)

+ punten zijn ; Fred leert je niet alleen je rijbewijs halen maar vooral ook veilig rijden de man is gedreven door passie van het motorrijden en heeft het talent je het te leren, kortom een echte aanrader.
Daarnaast heb ik rond gekeken naar de prijzen van andere rijscholen, Fred is zeker niet te duur helemaal niet als je er achter komt dat je je zelf toch wel heel snel zelfverzekerd voelt op de motor in alle weersomstandigheden.
- punten als het regent of niet mooi weer is rijd Fred ook dus jij ook, Fred tettert flink in je oortje als je niet oplet of luistert

Aron