Geslaagd AVB examen van Jay

Op mijn oude dag nog besloten om motorrijles te nemen....

Na een korte internetzoektocht kwam de website van MotorRijschool Ferdinand naar voren. Na het bestuderen van de website en lezen van de referenties dacht ik die moet ik hebben! En dat bleek inderdaad een zeer goede keuze te zijn!

Waarom? Ten eerste is Fred een hele aardige vent met veel humor en met grote didactische gaven! Je krijgt echt les met continu aanwijzingen en tips. Hij doet het ook op zo'n manier dat je het niet gemakkelijk vergeet.
Ten tweede heeft hij hele mooie motoren staan die heerlijk rijden.
Dan belangrijk: Fred is flexibel: moet je een keer een les verschuiven: Fred zoekt een oplossing en doet niet moeilijk.
Het vierde voordeel is dat Fred een ongelooflijke scherpe prijs voor het hele lespakket heeft neergezet. Dat begreep ik later van collega's op mijn werk die honderden euro's meer hadden betaald voor hun motoropleiding. Wat Fred schrijft op zijn website: inclusief is inclusief. Dat klopt.
Het vijfde voordeel: ik woon al 25 jaar in het Gooi maar dankzij Fred heb ik het echte Gooi leren kennen. Wij reden op de meest onmogelijke weggetjes prachtige routes!
Wat is het nadeel van Fred? Ik had het rijbewijs in 7 weken. Alles in één keer gehaald. Dat is jammer dat het zo snel gaat want de lessen waren echt een heel leuk uitje voor mij. Dat zal ik missen.

Samenvattend kan ik iedereen van harte aanraden om te kiezen voor MotorRijschool Ferdinand, je zult er absoluut geen spijt van krijgen!