Geslaagd AVB examen van Naud

Hoi Fred,

De feiten dat je eerder het motorrijbewijs had dan het autorijbewijs, auto´s koekblikken noemt, met de motor achter de leerlingen aanrijdt en vrijwel altijd met de motor op vakantie gaat zijn voor mij aanduidingen dat ik te maken had met een kenner op het gebied van motor rijden. Dat is fijn.

Daarnaast vond ik de samenwerking erg prettig. Een eerste afspraak (kennismaking), een voorbespreking van iedere les, flexibiliteit, duidelijke communicatie, en een 'bal' of hopje tijdens een korte pauze bevestigen voor mij de klantvriendelijkheid van de opleiding. Wat ook erg leuk was, was de foto na het AVB examen.

De manier van les geven beviel mij goed. Meerdere malen herhalen van de opdracht is naar mijn inziens belangrijk voor de leerlingen aangezien deze al voldoende bezig zijn met het rijden zelf. Zeker tijdens de eerste paar lessen.
Door af en toe niets te zeggen (borden bepalen dan de rijrichting, bijvoorbeeld een eenrichtingsweg) blijft de leerling scherp.
Hoewel geldt: geen bericht is goed bericht, vond ik het handig en prettig wanneer ik hoorde dat ik iets goed deed. Het geeft vertrouwen en herkenningspunten voor een volgende keer. Zo nu en dan deed je dat ook, toch lijkt het mij verstandig dit vaker te benadrukken.

Eigenlijk heb ik enkel positieve ervaringen aan de opleiding over gehouden en uiteraard zal ik dit door vertalen naar anderen die van plan zijn het motor rijbewijs te gaan halen. Ik wil binnenkort even langskomen om jou nog een presentje te geven. Tegen die tijd neem ik wel even contact met je op om een handige tijd af te spreken.

Nogmaals bedankt voor de opleiding! Nu kan ik eindelijk met mijn vader op pad!
Succes met Motor Ferdinand, op naar de 1000 geslaagde leerlingen!

Met vriendelijke groet, .............. Alias Naud (24 jaar)