Geslaagd AVB examen van Mette

Mijn ervaring met MotorRijschool Ferdinand:

Tja altijd maar in een auto rijden is ook niet alles dacht ik… Ik wil een X weten of ik een motor kan besturen en hoe dat is…
Plus even het saaie Laren uit en een leuke hobby…. :-)

Ik vond dat je een geweldige leraar bent en was voor mij Fred: eerlijk, gewoon, ervaren en onwijs aardige vent. Ik vond de lessen altijd wel bijzonder vermakelijk en we maakten ook eigenlijk altijd wel iets bijzonders mee, heerlijk die afwisseling en actie op de weg.

De bijzondere verrichtingen waren eerlijk gezegd niet echt mijn ding… het liefst lekker rijden buiten de bebouwde kom of op de snelweg, leuk! En, ik vond het leuker en leuker worden… bijzonder, want ik had echt 0 ervaring met brommer, scooter etc.
Ik heb er wel hard voor moeten werken, met veel inspanning en 4x omvallen, wel in stijl uiteraard, maar het verbaasde me dat mij dat me niet weerhield om door te gaan en dat ik toch erg veel plezier in het motorrijden heb gekregen. Ik begrijp nu echt de kik van deze ‘sport’. Autorijden is toch meer voor watjes:-).

Je geeft goede adviezen, goede tips ook voor het examen: Ik wist bijvoorbeeld niet precies hoe hard je nou moest rijden 50 of 80 op een gegeven moment en toch maar pittig gereden en een middenweg gekozen EN de auto achter mij in de gaten gehouden: als jullie iets te veel wegzakten wist ik dat ik te hard reed.. super tip Fred. En idd let op de witte pijlen en strepen!

Verder heb ik onwijs gas gegeven voor mijn doen op de snelweg, wel een geluk dat ik het erg leuk vind lekker hard op de snelweg te rijden. De bochten gingen steeds beter en dat platleggen valt eigenlijk best mee en is idd ook best leuk om te doen.

Fred, gewoon doorgaan met wat je doet, want je doet het goed! Lekker in de oortjes schreeuwen als iets niet goed gaat want dat is gewoon de beste manier om het te leren! Het blijft een gevaarlijke ‘sport’ dat motorrijden dus altijd koppie erbij en goed kijken!!

Ik zal de lessen missen met jou Fred, ook omdat het eigenlijk wel een erg leuke hobby voor mij was plus je volgde me altijd trouw als ‘beschermengel’.
Ik ben benieuwd hoe het gaat als ik helemaal alleen de weg op moet….

O ja ik vergeet bijna ‘mijn' trouwe verlaagde Yamaha te bedanken: heerlijke motor en lekker stoer! Top motor!!!!! en hij heeft mij nooit in de steek gelaten en ik voelde me veilig!

Graag ben ik er bij als je een MotorTour gaat organiseren volgend jaar. Lijkt me erg gezellig en leerzaam!!


Fred, nogmaals enorm bedankt voor de leuke tijd samen!!!! Dikke zoen!!!!!

Groet, .................Alias Mette