Foutloos AVB examen van Iver

Beste Fred,

21, ....22,.... en gassen maar! Een van de vele kreten die tijdens het prettige lessen via mijn "oortje" binnenkwamen. Ik zal ze niet snel vergeten.
Toen ik 18 was heb ik direct mijn auto en vrachtwagen rijbewijs gehaald. Ook wou ik toen eigenlijk meteen doorgaan voor het motor rijbewijs.
Al snel kreeg ik echter een baan bij een bergingsbedrijf. Daar zag ik wat er allemaal fout kon gaan tijdens het motor rijden, en het viel mij direct op dat ongelukken vaak samen gingen met een jonge leeftijd.

Het leek mij beter, mezelf kennende, voorlopig het motor rijbewijs niet te gaan halen. Vele jaren later, het verstand en inzicht is gelukkig ook vele jaren verder, begon het toch weer te kriebelen.
Ik had al best wat ervaring opgedaan op een schakelbrommer in het verleden, en vind alles wat rijdt, rolt, vaart, vliegt en ga zo maar door fantastisch!
Om mij heen gingen vrienden ook steeds vaker hun motor rijbewijs halen. Ook pas op iets latere leeftijd om dezelfde reden als waarom ik het niet meteen gehaald heb toen ik jong was.

Toen een goede vriend van mij enthousiast terug kwam van de eerste les bij jou, was ik om. Ik heb me ook ingeschreven en ben begonnen met lessen. We hebben zelfs was lessen samen kunnen rijden. Heerlijk!
Er was best veel te leren. Ook was er wel wat af te leren. Wellicht moeilijker!

Door de constante en intensieve manier van opleiden heb ik er niet alleen veel plezier aan beleefd, maar heb ik ook echt veel geleerd. Ik heb het gevoel niet alleen even snel het rijbewijs gehaald te hebben, maar ben ook
daadwerkelijk "klaar gestoomd" om veilig met een motor op pad te kunnen. Door jou manier van lesgeven en mijn drive alles goed te doen ben ik voor alle drie de onderdelen in een keer geslaagd. Dank daarvoor!

Ik kan iedereen die echt wat wilt leren motorrijschool Ferdinand aanbevelen. Ik kom graag nog eens terug om met je te touren Fred!

Groet, .............. alias (Iver (41 jaar)