Geslaagd AVB examen van Taeke

Hoi Fred,

Ik wilde al een lange tijd motorrijles nemen. Maar waar en wat is een goede rijschool?
Een collega van mij vertelde enthousiast over jou, rijschool Motor-Ferdinand. Ik besloot de website te bezoeken..werd er ook enthousiast van (top resultaten, mooi lespakket, persoonlijk (op maat) lesrooster, goede prijs en zonder verrassingen).
Dus afspraak gemaakt en na het kennismakingsgesprek bleek het inderdaad zo te zijn als beschreven. Top!!

De lessen waren zorgvuldig voorbereid en geen enkele les hetzelfde. Zo ook een goede afwisseling van het parkeerterrein (AVB) en verkeersdeelname (AVD). Ik heb mooie en leerzame momenten aan onze lessen overgehouden. Bijv. Na het examen AVB, rijden in een hoosbui, weinig zicht door het vizier, laag water op de weg en dan de kalme aanwijzingen in het oortje!!

De directe en duidelijke aanwijzingen in het oortje zal ik wel gaan missen maar ik zal ze niet vergeten; "doe wat ik zeg en het komt goed, denk aan je ruimtekussen.. Tellen..21..22..afstand houden, lekker door de slalom swingen, durf snelheid te houden en de motor plat te leggen (niet te plat) in de bochten, je zit niet in een koekblik en niet als een trutto rijden".
Maar..denk als een echte motorrijder, sneller anticiperen, gebruik de voordelen van de motor op een veilige wijze en doordachte wijze!!

Kortom, ik wil je bedanken voor de fijne samenwerking naar een succesvol A examen! Door jouw aanwijzingen en enthousiasme in 1 keer geslaagd voor zowel het examen AVB en AVD, theorie ook in 1 keer geslaagd!!
Jouw enthousiasme en passie voor het motorrijden heb je op mij weten over te brengen.
Mijn koekblik wil ik inruilen voor een motor want.. Motorrijden is allemachtig prachtig!!
Wanneer ik mijn motor heb dan kom ik die showen en mag je er natuurlijk ook een stuk op rijden!
Ik kijk al uit naar een tour van MotorTours Ferdinand in 2017. Ik ben er bij hoor!!
Voor een ieder die op zoek is naar een bescheiden, goede, betrouwbare motorrijschool..Motor-Ferdinand is de rijschool die je zoekt!!

Tot ziens en vriendelijke groet, .........alias Taeke