Geslaagd AVB examen van Ezza

Beste Fred,

Ik vond het heerlijk om eindelijk te beginnen waar ik al van droomde sinds de eerste keer dat ik op mijn brommer stapte. Toch maar gewacht tot mijn 24e om al dat gezeik te ontlopen van de nieuwe regeling. Ik moest en zou lessen bij jou Fred op aandringen van broer en moederlief die beidde geslaagd bij jou waren en een ontzettend veel plezier hebben gehad op de weg er naar toe.

De eerste ontmoetting afspraken gemaakt over welk pakket we gingen volgen. Ik had veel kilometers gemaakt op brommers dus ik vertrouwde op het snelle pakket. Jij wou wel aankijken, op de voorwaarden dat het goed ging en ik niet bij de eerste les de motor twee keer zou afslaan... En dat is precies wat er gelijk gebeurde, Oeps!
Gelukkig heb je er niet te veel over geklaagd en de moed niet gelijk verloren en zijn we rap door alle benodigde onderdelen van motorrijden heen geschoten.
Ik vond de lessen heerlijk, lekker de "koekblikken" voorbij gassen en duidelijke instructies wat we gingen doen en wat de bedoeling was. Ik vind je een sympathieke, eerlijke en rechtdoorzee rijleraar met een duidelijke passie voor wat hij doet en niet geheel onbelangrijk ook een goed gevoel voor humor.
Al met al ontzettend fijne ervaring geweest en als een kind zo blij dat ik eindelijk zelf kan gaan beginnen.
Fred, bedankt! En als ik eenmaal mijn eigen motor heb kom ik zeker een keer laten zien!