Geslaagd AVB examen van Tijn

Hoi Fred,

Ik heb je lessen als zeer prettig ervaren. Je bent een goede en prettige instructeur en vond je stijl van uitleggen en grapjes leuk. Dat geluk moet je als leerling ook maar hebben dat je instructeur naast goed, ook leuk is.

Op aanraden van mijn vrouw die ooit met veel plezier bij Fred had gelest; 15 juli voor het eerst motor les gehad van Fred. Zonder enige ervaring op een schakelbrommer, begonnen aan een lang gekoesterde wens; mijn motor rijbewijs halen!
Fred kijkt goed naar de leerling die hij voor zich heeft. Op een "eigen" terrein leert hij je alle AVB vaardigheden. Hij stelt hoge eisen tijdens de AVB lessen en dat betaalt zich uit tijdens het AVB examen. In 1x geslaagd.
Tijdens de AVD lessen waarbij Fred op de motor achter je rijd, rijd je de mooiste routes door t' Gooi en krijg je tips en tricks voor diverse verkeer situaties.
Ik heb de lessen (dagdelen) als zeer prettig ervaren. Door dagdelen te lessen pak je het rijden makkelijker op.
Fred is een sympathieke instructeur, duidelijk in zijn instructies en recht door zee. Hij legt theorie thuis uit en dit kan je erna in de praktijk gelijk toepassen.
Vandaag, 30 augustus af gereden en GESLAAGD! Bedankt Fred!

Nogmaals super bedankt voor alles wat je mij geleerd hebt! Je termen trutto en koekblik zal ik niet snel vergeten.

Groeten, ......... Alias Tijn (36 jaar)