Kjeld

Geslaagd AVB examen van Kjeld

Hoi Fred,

Beste lezers,

hier een review voor alle jongens, meiden, mannen en vrouwen die voor hun A1-, A2- of A-rijbewijs willen gaan. Het kiezen van de juiste motorrijschool is ontzettend belangrijk, het is de taak aan de rijschool om jou met een goed gevoel op een veilige motor te laten rijden.

De instructeur van Motorrijschool Ferdinand, Fred, is recht door zee en geeft ontzettend goede aanwijzingen. Deze rijschool is naar mijn mening ontstaan uit hobby voor motorrijden en niet uit commercieel belang.

De prijs-kwaliteitverhouding van deze school zit ver boven het gemiddelde. De prijzen zijn scherp en de kwaliteit is erg hoog, dat blijkt ook uit de slagingspercentage van de AVB en AVD examens.

Zelf heb ik op een schakelbrommer gereden vanaf mijn 16e tot mijn 18e, hier had ik al enige ervaring gekregen met schakelen. 24 maart 2017 was mijn eerste motorrijles, zeven jaar na mijn brommer.

Al snel bleek dat het niveau goed zat. Ik kon direct kiezen om mijn theorie te doen op 6 april. Na zes dagdelen kon ik mijn AVB (Voertuigbeheersing) examen afleggen op 11 april, geslaagd!

We hebben op die dag complimenten gekregen over het niveau van ons rijden van examinatoren van het CBR. Na het examen heb ik nog drie dagdelen les gehad, hier hebben we onder andere de laatste examenroutes gereden die we nog niet gehad hadden.

Toen op 21 april mijn AVD (verkeersdeelname) examen gehad en dikwijls geslaagd. Een snel, vlot en prettig traject gehad bij Ferdinand Motorrijschool! Mocht je (op mijn aanraden) kiezen voor deze rijschool, raad ik je aan om er zo snel mogelijk bij te zijn want vol = vol!

Groeten ...............alias Kjeld (25)