Alex

Geslaagd AVB examen van Alex

Beste Fred,

Afgelopen 19 juli hebben zowel mijn vrouw als ik bij jou het A-rijbewijs behaald tot volle tevredenheid. In april hebben we de proefles gedaan om te zien of het motorrijden wat voor ons was. En dat was het zeker! Reden om voor Motorrijschool Ferdinand te kiezen was omdat het lekker in de buurt was, maar nog belangrijker, dat hoge slagingspercentage! Daarnaast waren de rijlessen niet kort, dat vonden wij een voordeel; je hoeft niet meteen weer van de motor af als je er weer lekker inzit na een uurtje rijden.

De eerste lessen waren natuurlijk voornamelijk de oefeningen voor het AVB, maar gelukkig nam je ons toen ook al snel mee op ritjes door de buurt. Zo leerde we niet alleen de voertuigbeheersing, maar ook meteen de verkeersdeelname. Gelukkig maar, die oefeningetjes komen op een gegeven moment je neus wel uit.

Wij zijn erg blij dat we ons motorrijbewijs bij jou gehaald hebben Fred. Je passie voor de rijlessen, uitgebreide verhalen\voorbeelden en droge humor maakt je een goede leermeester. Ik denk alleen niet dat we snel je stem in ons oortje zullen vergeten.

Tot snel, de aanschaf van een motor gaat niet lang op zich laten wachten, dus we komen hem uiteraard even aan je showen.

Groet! Alex & Guusje