Aron

Geslaagd AVB examen van Aron

Hi Fred,

Dank voor de mooie lestijd, een periode waar ik met veel plezier op terug zal blijven kijken. Al mijn hele volwassen leven wilde ik motor rijden, maar heb er nooit de tijd voor genomen, tot nu. Je hebt een eigenwijze vent op leeftijd, die al bijna dertig jaar in een 'koekblik' rondrijdt, toch maar mooi in 10 lessen zijn motorrijbewijs laten halen...!

Bij de eerste les begonnen we (want geen schakelbrommer ervaring) nog rustig met wat rondjes bij jou in de buurt. Maar wat was ik verrast dat we al na een half uur of zo dwars door Huizen moesten om naar het parkeerterrein te rijden waar we begonnen met de befaamde AVB oefeningen. En de tweede les al direct de snelweg op om tenslotte een mooie route te rijden. Dan weet je weer gelijk waar je het voor doet; echt genieten. En het genieten begon zeker toen eenmaal het AVB examen binnen was (waarbij jij mij zelfs die vermaledijde langzame slalom onder de knie hebt laten krijgen, welke ook prompt op het examen kwam) en we de gehele drie uur van een les konden besteden aan het rijden van examenroutes.

Ik heb me destijds bij je ingeschreven op basis van teksten op fora en je eigen website; een hoog slagingspercentage, echte motorrijder, duidelijk in je kritiek en pas op laten gaan voor een examen als jij denkt dat de leerling er klaar voor is. En elke les was weer een bijzonder prettige combinatie van humor en hameren. Ging er weer iets fout, werd dat ook heel duidelijk gemaakt (perfect!). En je hebt het waarschijnlijk niet gemerkt, aangezien je achter me reed, maar ik heb regelmatig hardop gelachen tijdens het rijden als ik je weer een opmerking hoorde maken in mijn helm.

En wat uiteindelijk ook veelzeggend is geweest voor mij: bij zowel de AVB als de AVD examinator merkte ik dat ze zoiets hadden van: 'dat is een leerling van Fred, dan zit het vast goed', om vervolgens ontspannen het examen te doen. Dat zegt genoeg, lijkt me.

Kortom: ik heb ontzettend genoten en zal jou absoluut aanbevelen bij deze en gene; dank (en eveneens voor het uitbreiden van mijn vocabulaire; trutto's zal ik mijn leven niet meer vergeten :)!

groet, ...... alias Aron(45)