Croux

Geslaagd AVB examen van Croux

Hoi Fred,

Nogmaals dank voor de fantastische begeleiding van het rijbewijs A. Na heel lang twijfelen had ik na de zomervakantie besloten om toch motor te gaan rijden mede op advies van een oud-leerling van jou. Het eerste keukentafel gesprek vond ’s avonds in augustus plaats. Een heel bijzonder gesprek. “Waarom op deze leeftijd nog (55)? Proefles nergens nodig voor, je hebt toch al eens gereden? Momenteel erg druk, pas september/oktober weer mogelijkheden?” Ietwat teleurgesteld keerde ik huiswaarts.

Toch besloten om bij jou de opleiding te gaan volgen. Via de email werd een keurig lessenschema doorgegeven met planning examen in december. De eerste les was 18 september. De manier van lesgeven sprak mij vanaf dat moment direct al aan ondanks de hoeveelheid commentaar in mijn “oor”. De evaluatie zowel onderweg als aan de keukentafel waren perfect, goed onderbouwd met de nodige voorbeelden uit één van je mappen of er werd een schets gemaakt.

Na de eerste lessen gaf je aan het lesschema te willen aanpassen. Het AVD examen werd naar voren gehaald naar half november. Ik had hier mijn twijfels over. Meerdere keren heb ik moeten horen; ik weet wat ik doe en doe dit alleen als ik er 100% achter sta! Het ging achteraf nog sneller en eind oktober liet je mij al examen doen met succesvol resultaat.

Terugkijkend heb ik de drie uur durende lessen als zeer plezierig ervaren. Het was voorbij voordat ik er erg in had ondanks alle op- en aanmerkingen. Je nam geen blad voor je mond en mijn vocabulaire is aanzienlijk uitgebreid. Jouw kennis en eigentijdse wijze van lesgeven hebben een diepe indruk op mij gemaakt. Dankbaar ben ik dat je nog voor het examen een les had ingepland.
Verrast was ik toen ik na het examen nog een keurige evaluatie toegezonden kregen van jou over de lesperiode met onder andere volgende: “Maak gebruik van je rijbewijs en doe ervaring op, motorrijden is allemachtig prachtig.......... maar denk om je ruimtekussen!”
Echt klasse en ik zal zeker jouw tokootje promoten!
Dank voor alles, alias “opa” Croux (55)