Informatie

Wie ben ik:

Uw instructeur is een zeer enthousiaste motorrijder in hart en nieren die zo’n 27 jaar geleden weer is begonnen met motorrijden en sindsdien meer dan 1 miljoen veilige motorkilometers heeft verreden. Daarvan ca. de helft woonwerk verkeer, onder alle omstandigheden en het gehele jaar door. Andere helft bestaande uit vele honderden toertochten in Nederland en buiten Nederland tientallen keren naar b.v. Eifel, Ardennen,Teutoburgerwald, Normandië. Verder weg gereden van Estland tot Italië en van Noorwegen tot Kroatië.

Weer of geen weer, winter of zomer werd per jaar tussen de 25.000 km tot uitschieters van 50.000 km gereden. Altijd en genietend van het moois wat motorrijden toch werkelijk is. Waar dan ook, hoe dan ook en onder welke omstandigheid dan ook.

Nadat bij een reorganisatie de baan verviel was de tijd aangebroken om van mijn prachtige hobby mijn beroep te gaan maken. Allereerst heb ik gefungeerd als redakteur en samensteller van de Loot Internationale Toerwijzer van 2005.
Als lid van diverse motorclubs vele korte en langere Tours in binnen- en buitenland uitgezet en georganiseerd; naar Hotel, camping of groepsaccommodatie.

Daarna aangevangen met de opleiding die ik altijd al wilde volgen n.l. de opleiding tot motorrij-instructeur. Keuze was snel gemaakt n.l. het top opleidingsinstituut voor rij-instructeurs VBR Jongepier in Soesterberg. De pittige opleiding (incl. EHBO en sliptraining) tot motorrij-instructuer heb ik in het najaar 2005 in sneltreinvaart in één keer en met goed resultaat doorlopen.
Instructeur Ferdinand op de Triumph TIger Exaplorer
Instructeur Ferdinand op de Triumph Tiger Explorer  

Ik sta te popelen om mijn ervaring en enthousiasme over te brengen op potentiële nieuwe motorrijders. Ik hoop dat het aanstekelijk werkt en dat u net zo’n enthousiaste motorrijder of motorrijdster wordt!!

Naam:     Ferdinand van Effrink
Adres:     Wilhelmina Druckerhof 2
Woonplaats: 1277 BT  Huizen
Tel.:     035-5233158 of 06-55780730
E-mail:    motor.ferdinand@ziggo.nl
Website: www.motor-ferdinand.nl